There currently aren't any scheduled shows. Check back soon!

Recent Shows

Nastop na Slavnostni seji občinskega sveta občine Sežana +
Kosovelov dom, Sežana

Nastop na Slavnostni seji občinskega sveta občine Sežana

ŽARKI ZA SRCE - VALENTINOV KONCERT +
Kulturni dom Franceta Bernika, Domžale

Tokrat vas bomo Katrinas & Rok Golob (klaviature) z akustičnim bendom (David Slatinek – cajon, Andrej Hočevar - bas) v glasbeni zgodbi popeljali v subtilni svet Ljubezni – ljubezni do sebe, do drugih in do čarobnosti Bivanja.

Valovanje – moje potovanje (Multisenzorni koncert Katrinas v soustvarjanju z Rokom Golobom ter Andrejo&Tjašo Cepuš +
Cankarjev dom, Štihova dvorana

Valovanje – moje potovanje je multisenzorna zgodba, ki nas preko glasbenih sporočil popelje na potovanje duše v tuzemski dimenziji bivanja. Govori o posamezniku, ki se na neki točki svojega Življenja prebudi v zavedanje, da je Življenje mnogo več, kot programirano sledenje vsakdanjim rutinam, da je igrivi ples svetlobe in teme, ki se mu je treba prepustiti. Zave se popolnosti nepopolnosti, lepote drobnih biserov, ki ga obdajajo, svoje vpetosti v Višjo zgodbo in začuti globok smisel in povezanost z vsem. V naravi, medosebnih odnosih in umetnosti lahko najde in okusi trenutke večnosti, kjer se čas in prostor zlijeta v eno. Ko se odpre tem energijam, zasliši, zagleda in začuti svoja sporočila duše. Prepusti se Valovanju in zasije v vsej svoji Lepoti Bjvanja.

Katrinas gostje na Božičnem koncertu Pihalnega orkestra rudnika Mežica +
Mežica
STANKO ARNOLD, GOODIVAS in KATRINAS / »Božični koncert« DODATNI KONCERT! +
Kavarna Slamič, Ljubljana

Sedem izbranih glasbenic ter mojster na trobenti, gospod Stanko Arnold, vas bo popeljalo na čarobni praznični sprehod od veličastnega baroka in lahkotnega igrivega klasicizma do vedno zelenih poznanih božičnih melodij. Skladbe v vokalno-godalni preobleki bodo pobožale vaše uho, razigrale vaše srce in navdihnile vašo dušo.
Praznična glasbena zgodba nas vodi od slovenskih in tujih prazničnih napevov, kot so The first Noel, Come all ye faithfull, Poslušajte pastirci vi, do poznanih zabavnih skladb kot so Jingle bells, White Christmass, Winter wonderland, Santa Claus is coming to town itd.